MERSİN / TOROSLAR - Anafartalar İlkokulu

Anafartalar İlkokulu

.
Adres
Anafartalar İlkokulu Güneykent mah. Mimar Sinan Bulvarı no52 33240 TOROSLAR / MERSİN
Vizyon
VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan, sosyal aktiviteler yönünden zengin bir kurum kültürüyle; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük etmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.
.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:50 - 12:00 / 12:40 - 14:10
Şehiriçi minibüsler ve Belediye otobüsleri(11,12,29 numara)