MERSİN / TOROSLAR - Anafartalar İlkokulu

Mrt

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Ufuk ÖZKALE'nin de paydaşlarından olduğu, öğrencilerin çocuk hakları ile ilgili farkındalıklarını geliştirmeyi amaçlayan "Children's Rights Sun: Towards a Bright Future"-"Çocuk Hakları Güneşi: Aydınlık Geleceğe" adlı projenin sekiz yerli ortak ve üç yabancı ortakla (Gürcistan, Romanya ve Yunanistan) çalışmalarına başlanmıştır.

OKUL SAĞLIĞI LOGOSU

Ekm

2022 Afet ve Tatbikat Yılı sebebiyle Mersin ili genelinde eş zamanlı yapılan deprem ve tahliye tatbikatı aynı anda yapıldı.(13.10.2022)

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kutlandı.Deprem ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası Anafartalar İlkokulu bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.